Subsidie voor Bedrijven
Subsidiecheck
Subsidiepakketten
Subsidienieuws
Subsidiesuccessen
Subsidietoelichting
Subsidie voor Bedrijven
Partners Subsidie voor Bedrijven
Subsidievouchers
Subsidiecursus
Contact
Doe de subsidiecheck!


SUBSIDIE
CHECK

Er bestaan duizenden regelingen om subsidie te krijgen voor investeringen, activiteiten en projecten. Deze regelingen kunnen op gemeentelijk, provinciaal, landelijk en Europees niveau beschikbaar zijn. Ze bieden ondernemers de kans voorop te blijven lopen als het gaat om investeringen ten behoeve van onder andere bedrijfsvoering, innovatie, energiebesparing en duurzaamheid.

Het financiële voordeel kan uiteenlopen van enkele honderden tot vele tienduizenden euro's. Maar SUBSIDIE VOOR BEDRIJVEN heeft ook hogere subsidiebedragen succesvol aangevraagd. Uit ervaring weten wij dat ondernemers niet al hun subsidiekansen benutten. Begrijpelijk, want wet- en regelgeving zijn niet altijd transparant en bovendien vraagt het veel kostbare tijd van u als ondernemer.

Met de SUBSIDIECHECK worden al uw mogelijkheden door ons in kaart gebracht. Dit tegen lage kosten en zonder verdere verplichtingen. Met twee heldere SUBSIDIECHECKS biedt SUBSIDIE VOOR BEDRIJVEN u de keuze uit een subsidiedoorlichting per telefoon of een gesprek met een van onze adviseurs in uw bedrijf. In beide gevallen leidt het gesprek tot een rapportage over uw specifieke subsidiemogelijkheden, fiscale maatregelen en gunstige kredieten. Dit wordt aangevuld met gratis telefonische ondersteuning en toegang tot online subsidienieuws. Op deze manier weet u zeker dat u geen subsidiekansen mist.

Wilt u de eerste stap zetten om geen subsidie euro meer mis te lopen? Kies dan een van onze subsidiepakketten zonder verdere verplichtingen.

Doe de subsidiecheck! E-mail Website